Masalah Enuresis Diringankan
Tiduk Nyenyak Semangat Ditingkatkan

Sebab Pemasangan
Anak saya memasang lantai papan IONWOOD di dalam bilik saya agar saya dapat menikmati persekitaran yang lebih selesa dan sihat.

Masalah
Enuresis dan sukar tidur.

Peningkatan

Setelah lantai papan IONWOOD dipasang, saya dapat tidur dengan lebih mudah. Masalah enuresis saya juga berkurang daripada 4-5 kali kepada 1-2 kali semalam. Lantai papan IONWOOD memang telah meningkatkan kesihatan saya.


Puan Lee
81 tahun, Petaling Jaya
Tarikh Pemasangan: 8 Feb 2014

 

Habuk Bilik Berkurangan
Bernafas Lancar Lebih Bersemangat

Sebab Pemasangan
Setelah lantai papan IONWOOD dipasang di dalam bilik ibu, tidur dan pernafasannya ternyata dipertingkatkan, maka saya berputus untuk memasang lantai papan IONWOOD.

Masalah
Mudah letih, udara tercemar

Peningkatan

Setelah memasang lantai papan IONWOOD, habuk di dalam bilik saya ternyata berkurangan dan udara menjadi segar. Saya memang terperanjat! Di samping itu, tidur di dalam bilik yang berlantai papan IONWOOD, kualiti tidur saya telah dipertingkatkan, saya dapat menjaga anak dan keluarga saya dengan semangat yang lebih baik.


Ms. June
35 tahun, Kajang
Tarikh Pemasangan: 20 Jan 2014

 

Gangguan Tidur Diatasi
Tidur Nyenyak Sepanjang Malam

Sebab Pemasangan
Pengudaraan di dalam rumah kurang memuaskan, diharapkan pemasangan lantai IONWOOD dapat memperbaikinya.

Masalah
Tidur tidak nyenyak, kualiti tidur terganggu.

Peningkatan

Selepas papan IONWOOD terpasang, saya memang berasa telah membawa udara hutan-rimba pulang ke rumah. Dulu saya berasa pengudaraaan dalam rumah kurang memuaskan, kini saya terasa udara rumah agak dingin dan segar, sungguh selesa! Pada waktu malam, saya juga tidur dengan mudah dan nyenyak sepanjang malam, semangat saya telah bertambah baik.


Puan Poh
62 tahun, Kajang
Tarikh Pemasangan: 24 Dis 2013

 

Improve Sleep Quality
Reduce Hypertension

why IONWOOD
To try out latest Ionwood Flooring technology in the hope of improving health quality.

Problems
Poor sleep quality, hypertension

Improvement

Since installation of IONWOOD Flooring, I feel that the air in my house is getting fresher, my breathing is much smoother and I feel so relaxed. When I sleep at night, I could feel the natural fresh air and my sleep quality has been improved. Besides that, I suffer from hypertension for many years and need to control it with medication. To my surprise, my blood pressure is back to normal during recent health check. IONWOOD Flooring has indeed improved my health and my life!


Mr. Ong
54 years old , Puchong
Installation date: Dec 2013

 

Hadiah Terbaik Untuk Keluarga
Udara Segar Meningkatkan Kesihatan

Sebab Pemasangan
Biasanya saya sibuk bekerja di luar, setelah mengenali lantai papan IONWOOD, saya berputus untuk memasang lantai papan yang terbaik untuk keluarga saya, semoga mereka dapat menghirup udara yang tersegar.

Masalah
Kualiti tidur tidak baik disebabkan tempat tinggal berdekatan dengan kawasan perindustrian yang mengalami pencemaran serius.

Peningkatan

Selepas 2 minggu lantai papan IONWOOD dipasang, saya mendapati udara di dalam dan di luar rumah terdapat perbezaan yang ketara. Udara di dalam rumah sungguh segar dan kualiti tidur saya telah dipertingkatkan. Pemasangan lantai papan IONWOOD sememangnya pemilihan yang bijak!


Encik Teoh
43 tahun, Taiping
Tarikh Pemasangan: 24 Okt 2013

 

Hidung Alahan baik
Tidur Lena & Rasa Alert

Sebab Pemasangan
Kami mendapat tahu mengenai lantai papan IONWOOD di expo jualan, kami memahami kepentingan udara segar dan berputus untuk memasang lantai papan IONWOOD.

Masalah
Kualiti tidur tidak memuaskan, alahan hidung, bilik berhabuk

Peningkatan

Sejak pemasangan lantai papan IONWOOD, kualiti tidur kami telah meningkat. Setiap pagi, kami bangun dengan penuh semangat. Isteri saya menghadapi masalah alahan hidung sebelum ini, habuk akan memburukkan keadaanya. Kini, dalam udara segar yang dicipta oleh lantai papan IONWOOD, masalah alahan hidung isteri saya semakin ringan, kami amat gembira sekali!


Encik Chan
55 tahun, Petaling Jaya
Tarikh Pemasangan: 17 Ogos 2013

 

Seperti Berada di Hutan Rimba
Meningkatkan Manfaat Yoga

Mengapa memilih IONWOOD
Menikmati hidup pada setiap detik.

Masalah yang Dialami
Kualiti tidur yang kurang baik

Perubahan Positif
Saya merupakan seorang guru yoga, walaupun saya sudah berusia lebih 70 tahun, badan saya masih kuat. Selepas memasang lantai IONWOOD, suasana di dalam rumah yang menyegarkan membuatkan saya bertenaga. Apabila saya tidur di atas lantai IONWOOD, saya rasa selesa seperti penyaman udara telah dipasang, tetapi dengan udara yang tidak kering. Oleh sebab itu, kualiti tidur saya telah meningkat secara ketara.

Saya menguji ketumpatan ion di dalam rumah saya, dan ia menunjukkan hasil yang menakjubkan, iaitu sebanyak 3000 cm3, seperti tinggal di hutan rimba. Tambahan lagi, para pelajar yoga saya sangat menyukai lantai IONWOOD. Ramai yang keberatan untuk pulang selepas kelas disebabkan keselesaan lantai IONWOOD. Saya begitu gembira dengan hasilnya!


Wong Yoke Ching
76 tahun, Rawang
Tarikh pemasangan: 21 Julai 2013

 

Menghindarkan Masalah Insomnia dan Nokturia
Bernafas Dengan Selesa Tanpa Rasa Sesak

Mengapa memilih IONWOOD
Disyorkan oleh seorang rakan, konsep IONWOOD memang bagus.

Masalah yang dialami
Insomnia, nokturia, kencing manis, tekanan darah tinggi, dan kesukaran bernafas

Perubahan Positif
Selepas memasang lantai IONWOOD, saya mendapati kualiti udara di rumah kami bertambah baik. Kini saya boleh menutup penyaman udara pada hari hujan dan suasananya juga menyegarkan tanpa perlu memasang kipas. Masalah nokturia saya telah hilang dan saya kini lebih peka. Yang paling penting, kesihatan saya bertambah baik. Saya boleh bernafas dengan mudah dan paras gula dalam darah serta tekanan darah saya telah kembali ke paras normal. Selain itu, ibu saya yang berusia 80 tahun kini dapat tidur dengan lena dan tidak lagi mengalami sakit kepala.

Kadangkala selepas berjumpa dengan kawan, saya akan memberitahu mereka yang saya akan pulang ke hutan rimba peribadi saya untuk tidur lena! Saya telah merasai sendiri manfaat IONWOOD dan sememangnya mengesyorkannya!


Koay Lee Huan
64 tahun, Bukit Mertajam
Tarikh pemasangan: 15 Julai 2013

Laman 1 of 2