Ketua Pegawai Operasi Gary Chan Kar Leong menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Sin Chew dari Menteri Kewangan Kedua YB Dato 'Seri Haji Ahmad Husni Bin Mohamad Hanadzlah.

Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Sin Chew
Anugerah Kecemerlangan Perniagaan dalam Kategori Muda / Baru
Sanjungan Tertinggi Bagi PKS

Sekali lagi, SUGAWA IONWOOD Sdn. Bhd dengan jenama kecemerlangan SUGAWA telah menerima Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Sin Chew di bawah kategori Muda/Baru Anugerah Kecemerlangan Perniagaan! Anugerah tersebut mengiktiraf prestasi cemerlang SUGAWA di pasaran, dan kami pasti bahawa ia akan menjadi jenama pertama di Malaysia pada masa akan datang.

Selepas pemilihan dan pengesahan selama 6 bulan, SUGAWA IONWOOD menjadi salah sebuah syarikat 10 teratas dalam kategori Muda / Baru Anugerah Kecemerlangan Perniagaan. Ia berfungsi sebagai penggalak kepada pertumbuhan syarikat dan kami berasa amat berbesar hati kerana anugerah ini amat berprestij di Malaysia.
 

Apakah itu Anugerah Kecemerlangan Perniagaan Sin Chew?
Anugerah ini merupakan satu program penanugerahan yang paling dipercayai dan berprestij di Malaysia dengan memberi penekanan kepada pendekatan pengurusan strategik.

Anugerah ini berfungsi sebagai penghargaan tertinggi bagi PKS yang mencapai kecemerlangan yang tinggi dalam pengurusan perniagaan.